понеделник, 19 август 2013 г.

Пълнолуние във Водолей – 21 август 2013г.

Този месец Пълнолунието е във Водолей, както беше и миналия месец. Рядко се случва две последователни Пълнолуния да бъдат в един и същ зодиакален знак. Това означава, че вселената иска да ни обърне по-голямо внимание върху качествата, с които се свързва Водолей, а това са: индивидуалността, нестандартно мислене, равенството между хората, приятелството, независимостта и свободата.

Пълнолунието и следващите 2 седмици след него са подходящи за освобождаване от всичко старо и ненужно. Подходящ момент е да си зададем въпроса: „Кога се чувствам свободен? Какво ме кара да се чувствам свободен?” Ако успеем да си отговорим честно – ще открием, кое ни ограничава, какво ни пречи да се чувстваме свободни и ако можем и желаем – сега бихме могли да го променим.

Изисква се смелост да предприемеш стъпка към непознатото, към промяната, но без тази стъпка, няма как да се развиваме и да продължаваме напред. Пълнолунието е във Водолей за втори пореден месец, за да ни помогне да разчистим живота си от ограниченията, които сме си поставили сами, от стария ни начин на мислене. Време е да направим място за новото, което търпеливо чака на прага ни, чака да му позволим да влезе в живота ни.

Нека се вслушаме в посланието на това Пълнолуние и направим следващата стъпка към новото в живота ни, с увереност и вяра в успешния край на начинанието ни! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар