вторник, 17 февруари 2015 г.

Новолуние във Водолей – 19.02.2015г.


Този месец отново, както миналия Новолунието е във Водолей. Когато има повторение аз го разбирам като даване на втори шанс, за тези от нас, които не сме се възползвали първия път или като възможност за утвърждение на новото – за онези от нас, които са се възползвали от миналото Новолуние във Водолей. Новолунието е като врата, която се отваря пред нас и ни води към нови възможности. Сега е момента за поставяне на нови цели, за обмисляне на нови идеи и промени в живота. Това Новолуние във Водолей носи със себе си свежа нова ментална енергия, а след като и Меркурий вече е директен ще видим как нещата около нас започват да се случват. На 21.02.2015г. Марс – планетата на действието влиза в Овен и това също ще помогне за реализирането на новите идеи, които бихме искаме на осъществим. 

Зодия Водолей е знакът на свободата и желанието за освобождаване от ограниченията. Ако сме готови да променим тези вярвания, които ни ограничават по някакъв начин и ни спират да изразим уникалността и талантите си - сега е най-подходящия момент. Но разбира се е необходимо да бъдем достатъчно честни пред себе си, за да видим кои са тези ограничения. 

Новолунието във Водолей е подходящо за всякакви нови интелектуални дейности. Дори и да сме доволни от работата си, от връзката си, от живота си – винаги има по нещо ново, което да се научи и с което да обогатим живота си. Възможно е новите идеи, които ни идват сега, да си останат само в сферата на идеите, защото планетите само ни показват на къде би било добре да насочим вниманието си, а от нас, хората зависи дали ще предприемем действия, за да ги реализираме.