неделя, 9 септември 2012 г.


Новолуние в Дева – 16 септември 2012г.

Всеки месец по време на новолуние имаме възможност да преразгледаме живота си и да поставим ново начало там, където преценим, че е необходимо. Този месец новолунието е в зодия Дева. Девата е перфекционалистът на зодиака, а когато се стремим към перфекционизъм лесно можем да станем прекалено критични, към себе си и към другите. Подходящ момент е по време на това новолуние да се вгледаме в начина си на мислене, за да видим дали е така. Ако открием, че прекаляваме с критиката – нека се освободим от този начин на мислене и да приемем, че когато вървим по своя път на развитие е нормално понякога да правим и грешки. Така, чрез правенето на грешки ние се развиваме и израстваме.

Други характеристики на Девата са: организираност, подреденост и дисциплинираност – ако това са черти, които бихме искали да имаме – сега е момента да изявим намерение. Енергията на новолунието ще ни помогне да ги приложим  в ежедневието си с лекота.

Знакът Дева отговаря за физическото тяло. Ако от дълго време се каним да започнем нова диета, нов начин на здравословно хранене или да започнем да спортувате – можем да започнем от 16-ти септември. Марс – планетата на действието, която е в позитивен аспект към новолунието, също ще ни подкрепи.

Каквото и ново начинание да започнем сега, то ще бъде планирано прецизно, тъй като новолунието е в Дева, ще бъде договорено до най-малкия детайл  – Меркурий – планетата на комуникацията е в Дева и ще бъде реализирано бързо, защото Марс – планетата на действието е в положителен аспект с новолунието.  
Успех! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар