сряда, 6 февруари 2013 г.

Новолуние във Водолей – 10 февруари 2013г.


Новолунието е подходящо за поставяне на ново начало – този месец то е във Водолей. Водолей се свързва с новите изобретения, равенството между хората и свободата на духа. Това Новолуние няма напрегнати аспекти с другите планети и ще донесе лекота и желание за свобода.

Периодът е подходящ за обновяване на личността ни. Новолунието във Водолей може да ни научи да приемем и харесаме своята индивидуалност. Всеки един от нас е уникален - няма друг като него на планетата. Нека се освободим от представите на другите за нас и да изявим истинската ни същност. В началото може да е трудно, но с времето ще откриете, колко много свободата има в това - да бъдеш самия себе си! Когато ти самия приемеш безрезервно себе си – тогава и другите ще го направят. А и ще се научим да даваме същата свободата и на тях – да бъдат каквито са.

Водолей се свързва с приятелите, групите на взаимни интереси. За това, много повече успех в своите нови цели ще имаме, ако ги планираме така, че да са за доброто на всички участващи в тях. Това ще покаже на хората, които не вярват, че е възможно да има печеливша ситуация за всички страни – че всъщност е възможно.

Новолунието във Водолей е подходящо за всякакви нови интелектуални дейности. Дори и да сме доволни от работата си, от връзката си, от живота си – винаги има по нещо ново, което да се научи и с което да обогатим живота си. Внимавайте новите идеи, които ви идват сега, да не си останат само в сферата на идеите. Планетите само ни показват на къде би било добре да насочим вниманието си, а от нас, хората зависи дали ще предприемем действия, за да ги реализираме.

На кратно – това Новолуние ни казва: Открий кой си ти, открий своята уникалност и я изяви. Освободи от ограниченията, които идват от миналото ти. Бъди самия себе си!

Благодаря от сърце на всички посетители на блога!
До следващото Пълнолуние!

Няма коментари:

Публикуване на коментар