вторник, 21 октомври 2014 г.

Новолуние в Скорпион – 23.10.2014г.

Новолуние в Скорпион ни очаква на 23.10.2014г. то ще е съчетано с частично слънчево затъмнение. Слънцето и Луната ще са в нулевия градус на Скорпион – това подсилва потенциала на всичко ново, което ще започнем в следващите дни след Новолунието. А понеже не е обикновено Новолуние, а е съчетано със слънчево затъмнение ефектът му ще е през следващите 6 месеца. Планетата на любовта Венера се е присъединила към компанията на Слънцето и Луната, а Марс – планетата на действието образува позитивен аспект с тях. Венера ще внесе желание за хармония и красота, Слънцето и Луната ще изискват да сме погледнем честно и открито навътре в себе си, а Марс ще ни подтикне към предприемане на конкретно действие. 

Затъмненията – лунни или слънчеви ни носят осъзнаване, предоставят ни информация, която променя представите ни за света около нас, за начина по който възприемаме реалността. Новолунието със слънчево затъмнение е в Скорпион, характеристиките на който са силно изразени защото освен Слънцето и Луната, в Скорпион са също Венера и Сатурн. Скорпион се свързва с дълбоки емоции, той не приема нищо което е повърхностно, за него е важна истината – дори и тя да не е приятна и успява да я намери, независимо колко добре е прикрита. Скорпион е знак на трансформацията – разрушаване на всичко старо и изграждане на нещо напълно ново. Ето такава ще бъде и енергията на това Новолуние. Дава ни се изключителна добра възможност за пълна промяна и трансформация. Това е последното Новолуние със затъмнение в Скорпион т.е. следващата такава възможност за трансформация ще е след около 19 години. Сатурн също напуска Скорпион през декември 2014г. и няма да се върне там до ноември 2041г. Сега е момента да изясним ясно пред себе си какво е това, което наистина искаме с цялото си сърце, какво ни е необходимо за да го постигнем и да направим първата крачка към него. Бъдещето ни е в нашите собствени ръце, намираме се в „нулевата точка“ от където всичко е възможно и от нас зависи дали ще се възползваме. Все пак звездите само ни дават насоки, :) но ние сме тези които изграждаме реалността, в която живеем. 

Ако сме използвали разумно Пълнолунието на 8-ми октомври и сме разчистили всичко старо и неработещо в наша полза от живота си – сега ще имаме една подготвена, празна площадка, на която с помощта на Новолунието на 23-ти октомври да започнем да изграждаме нещо напълно ново и истинско. Нека по време на това Новолуние да използваме нашата истинска същност, нашата индивидуалност, за да създадем хармония, спокойствие и красота в собствения си свят :) и по този начин да повлияем и на света около нас! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар