сряда, 26 декември 2012 г.


Пълнолуние в Рак на 28 декември 2012г.


Ето че дойде и последното пълнолуние за тази година. Пълнолунието е подходящо за приключване, за завършване на нещата. Прекрасно се съчетава с края на годината, когато всеки си прави равносметка на това, което е преживял и научил през нея.

На 28 декември 2012г. пълнолунието е в зодиакалния знак Рак. Характеристиките на този знака са: силни емоции, интуиция, грижовност, миналото ни, семейството ни. На погледнем сега знакът, в който е Слънцето, което е в опозиция на Луната в Рак, а той е Козирог. Докато Рак действа под въздействието на свойте емоции и интуиция, то Козирог е силно рационален, практичен и амбициозен знак. При него няма нищо импулсивно и емоционално. Той би действал само след търпеливо и сериозно проучване и подготвяне.

Това пълнолуние довършва тенденцията за освобождаване от всичко старо и ненужно, която започна през октомври 2012г. Ракът не обича да изхвърля стари неща, обича да запазва спомените си живи. Но понякога е необходимо да разчистим старото, за да направим място на новото, което ни чака и Козирогът може помогне със своята практичност.

Ето къде трябва да намерим баланса по време на това това пълнолуние: между чувствата и разума ни, между интуицията ни и практичността ни.

Скъпи читатели, бих искала от сърце да ви благодаря за това, че ви има! 
Пожелавам ви Весела Коледа и Щастлива Нова 2013 година!





2 коментара:

  1. От сърце пожелавам много успехи и много нови читатели на блога, мила Ани!!! :) Блогът е страхотен!

    ОтговорИзтриване