събота, 5 януари 2013 г.


Новолуние в Козирог – 11 януари 2013г.

Всеки месец по време на новолуние имаме възможност да поставим ново начало в живота си. През първия месец на Новата 2013 година новолунието е в зодиакалният знак Козирог. Това е земен знак, който се характеризира с това, че е много отговорен, изключително амбициозен и практичен знак. Когато се изисква от Козирог да направи нещо, ще му отнеме време да се подготви, но резултатът ще е много стабилен и траен.

Като добавим към Луната и Слънцето, Венера, Меркурий и Плутон, които също са в Козирог – се получава доста силно влияние на характеристиката на този зодиакален знак. Комуникацията ни ще е разумна. Взаимоотношенията ни с другите ще са отговорно, отношението ни към парите – също. Ще бъдем подтикнати да поемем лична отговорност за живота си, а не да прехвърляме вината на другите. Да станем по-дисциплинирани, както в действията си, така и мислите си. Управителя на Козирог е планетата Сатурн – планетата на уроците, които имаме да научаваме в този живот, ще е необходимо да се потрудим, за да реализираме целите си. Може постигането да не стане с лекота, но пък ще станем по-мъдри от опита, който ще натрупаме. 

Козирог не е много по емоциите, той по-скоро ги прикрива дълбоко в себе си т.е. атмосферта няма да е много емоционална, а по-скоро рационална и земна.  
Нека поставим една стабилна и разумна основа на плановете ни за 2013 година!

Няма коментари:

Публикуване на коментар