неделя, 24 март 2013 г.

Пълнолуние във Везни - 27 март 2013г.


Пълнолунието е време, в което започваме да виждаме плодовете от новите идеи, които сме посадили на предишното Новолуние. Това е време за завършване на нещата.

Докато по време на предишното Новолуние атмосферата беше доста лека, то сега на 27-ми март и през следващите 2 седмици ще ни се наложи да действаме. Луната е в опозиция на Слънцето и Венера. Емоции свързани с финанси вероятно ще има, но основния фокус на това Пълнолуние ще е любовните взаимоотношения. Луната, която е  във Везни и управлява нашите емоции, чувства и инстинкти ще трябва да се справи сама с Венера, Слънце, Марс и Уран, които са застанали в Овен - противоположния й знак. Очаквайте изненадващи събития в този период в сферата на личните взаимоотношения - това го гарантира Уран, който е най-ексцентричната и непредсказуема планета. 

По време на Пълнолуние научаваме неща, които не сме осъзнавали до тогава. Но щом вече сме узнали за тях се налага да вземем решение и да предприемем действие. Нашите вътрешни чувства представени от Луната във Везни са в конфликт с тези 4 планети в Овен. Новолунието преди 2 седмици фокусира цялата си енергия, за да ни научи на любов към самите себе си. А сега трябва да преразгледаме взаимоотношенията с близките си и да си отговорим на въпроса – получавам ли толкова любов, колко давам? Получавам ли уважението, което заслужавам във връзката си? Отговаря ли на емоционалните ми нужди тази връзка?

Едва ли ще е лесно да си отговорим на тези въпроси. Луната (вътрешния ни глас)  може да ни казва едно, но Слънцето – (аналитичния ни ум)  застанало толкова близо до Венера – може би казва съвсем друго. В същото време Марс и Уран ни подтикват към импулсивни действия, без много мислене. Важно е да намерим позитивно приложение на цялата тази енергия, която идва от опозицията на Везни и Овен. Пълнолунието във Везни ни подканва да направим точно това – да намерим баланса във взаимоотношенията ни с близките хора. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар