понеделник, 8 април 2013 г.

Новолуние в Овен – 10 април 2013г.


Новолунието този месец е в зодиакалния знак Овен. Новолунието е подходящо за започване на нещо ново в живота ни, а точно това е изключително подходящо, защото е в Овен – първият знак в зодиака! и няма напрегнати аспекти към него от страна на другите планети. Така както природата започва отново да се разлиства и да се показват новите тревички и цветчета – така и за нас хората е подходящо да започнем на ново и на чисто.

Какво е характерно за зодия Овен: упорит и енергичен знак, изпълнен със страст и сила. Овен е огнен знак, който върви право към целта си без да забелязва препятствията по пътя си. Желанието за действие тук е подсилено от планетата Марс, която е в съвпад с Новолунието. Марс ни подканва да бъдем инициативни, да направим реална стъпка към новото в живота ни. Към този съвпад нека прибавим и Венера, която ни насочва, че новото би могло да бъде свързано с нашите взаимоотношения, с личните ни финанси или със собствеността, която притежаваме.

Новолунието този месец ще ни донесе много нови възможности, с които да си докажем на себе си или на другите силата на волята ни, ще ни помогнем да си възвърнем енергията в ежедневието и ще ни накара да влагаме повече страст в това, което правим. Сега е момента да преразгледаме това, което ценим най-много в живота си, да преразгледаме и собствената си самооценка. Възможно е да усетим вътрешно напрежение във връзка с това, което обществото приема за правилно и това, което за нас е ценно и важно.

Едно е сигурно – това Новолуние по един или друг начин, ще ни накара да действаме.
Новолунието в Овен ни казва: време е за действие! 


Няма коментари:

Публикуване на коментар