събота, 30 ноември 2013 г.

Новолуние в Стрелец – 03.12.2013г.


Всеки месец по време на Новолуние имаме възможност да си поставим нови цели за постигане. За щастие този месец Новолунието е в Стрелец и ще донесе със себе си желание за забавление, пътешествия и приключения.

Стрелец е огнен знак, характерното за него са желанието за опознаване на света, за пътешествия, за спонтанност – той се впуска след всяка своя идея със страст и без секунда колебание. Стрелецът е философът на зодиака, но и шегаджията, той приема всички хора за равни – независимо дали това е човекът, който ще му продаде вестник или неговия шеф, изключително прям и честен е.

След последните интензивни седмици това Новолуние ще развесели малко атмосферата, а два дни след него Меркурий ще премине от Скорпион в Стрелец, което ще внесе хумор и толерантност в комуникацията ни. От енергията на последните седмици, ще остане единствено темата за истината. Стрелецът е по детски откровен и по-чувствителните хора може да се почувстват засегната от начина, по който се израсява, но той не желае да обиди никого, а просто казва това, което според него е истина, точно както го правят децата. Дава ни се отново възможност да видим истината за себе си и за света около нас, да я осъзнаем и да я живеем.

Уран – планетата, която винаги успява да ни изненада с нещо неочаквано образува позитивен апект със Новолунието, така че нека вземем от ентусиазма и спонтанността на Стрелеца и се опитаме да действаме според ситуацията във всеки един момент, без да си правим предварително планове. Нека се забавляваме, да се освободим от ограниченията (каквито и да са те!) да бъдем себе си и да живеем в сегашния момент. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар