понеделник, 16 декември 2013 г.

Пълнолуние в Близнаци – 17 декември 2013г.


Всеки месец по време на Пълнолуние имаме възможност да реализираме или завършим проект, който сме започнали по време на Новолунието същия месец. Пълнолунието е и време на балансиране на това, което отразяват зодиакалните знаци, в които са Луната и Слънцето – нека ги разгледаме: Луната е в Близнаци, а Слънцето в Стрелец. Близнаци е въздушен знак, за който комуникацията е изключително важна, с бърз ум и лесно се приспособява към нови ситуации. Стрелец е огнен знак, оптимист, философ, лоялен и вечно в търсене на нови приключения.

Балансът, който трявба да намерим по това Пълнолуние е между това, което ни се случва в ежедневието и философския поглед на нещата, между ежедневните задачки и общата картина на живота. Да намерим баланса между тях означава да не изпадаме в състояние, в което да мислим само и единствено за ежедневните битовизми, а да намиране време и за мечти и размисли на къде бихме искали да отиде живота ни. Другата крайност също не е за предпочитане – не може да пренебрегваме ежедневието си и да живеем само с философска нагласа.   

Фокусът през следващите две седмици ще бъде върху всякакъв вид комуникация и пътешествия – близки и далечни. Какво по-хубаво от общуване и пътуване по време на празниците!

Благодаря на всеки, който се спира и чете прогнозите! :)
С пожелание за Весела Коледа и Прекрасна 2014 година!!! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар