сряда, 14 май 2014 г.

Пълнолуние в Скорпион 14 май 2014г.

Този месец Пълнолунието е в Скорпион – воден знак, с управител планетата на трансформацията Плутон. Това ни показва, че това Пълнолуние ще ни донесе силни трансформиращи емоции, освобождаване от нещата, които са изпълнили задачите си в живота ни, желание да изразим своята си уникална истина. Възможно е по време на Пълнолунието да излязат на повърхостта стари емоционални рани, но щом се появяват значи ще имаме силата да ги излекуваме. Естествено това има вероятност да се случи единствено и само ако ние пожелаем да навлезем навътре в себе си и честно да осъзнаем емоциите си.

След интензивния месец април с неговите 2 - лунно и слънчево затъмнения идва това Пълнолуние в Скорпион, за да ни подтикне да интегрираме, да реализираме промените, които ни се иска да направим. За съжаление Марс планетата на действието все още е ретроградна т.е. малко по-бавно, от колкото ни се иска ще се случват промените, това ще е така до 19-ти май 2014г., защото тогава Марс отново ще поеме своето директно движение и няма да ни забавя :) . Като стана дума за ретроградност  - Меркурий планетата на комуникацията, доворите и пътуванията ще е ретроградна през целия юни, така че ако имате важни договори за подписване, преговори или купуване на електроника – направете го до края на този месец – за постигане на най-добри резултати :) . Е, ако ви се наложи подписване на договор през юни – постарайте се да бъдете 2 пъти по-внимателни за клаузи, които са неясни, консултирайте се ако се налага с компетентни лица, за да избегнете негативното влияние на ретроградния Меркурий.

Да се върнем на Пълнолунието на 14-ти април 2014г.  - Скорпион се свързва с дълбоката, безкомпромисна истина т.е. ще излязат на яве истини, които може да са приятни, а може и да не са. Каквото и да ни донесе Пълнолунието като осъзнаване – нека се опитаме да го погледнем неутрално, от позитивната му страна и да намерим ползата за себе си. Като се освобождаваме от нещата които не са истина за нас и ни ограничават, ние ставаме по-леки, освобождаваме място за нови, разширяващи ни неща. Пожелавам на всички да имат куража да изразяват истинската си същност без притеснение, да постъпват във всяка ситуация така, както сърцето им подсказва! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар