сряда, 24 септември 2014 г.

Новолуние във Везни – 24.09.2014г.

Този месец Новолунието е във въздушният знак Везни. Качествата които са характерни за този знак са дипломация, тактичност,  честност и хармонични взаимоотношения. Това означава че можем да започнем нещо ново свързано с партньорствата, които присъстват в живота ни в момента, както и да започнем нови. Везните обичат всичко да е балансирано и хармонично. Нека огледаме партньорствата си и си зададем въпроси. Дали не правим твърде много за партньора си и пренебрегваме себе си? Или може би не забелязваме това което партньорът ни прави за нас? Нека намерим баланса във взаимоотношенията си. Може би се чувстваме самотни, защото нямаме партньор до себе си? Това Новолуние е най-подходящо за изпращане на поръчка към Вселената за точния партньор. Всичко това се отнася и за роднинските, съседските и въобще за всякакъв вид взаимоотношения. В следващите две седмици можем честно и открито, но тактично и внимателно да изясним с партньорите си какво ни притеснява в дадена връзка. Везните винаги успяват да изразят своето мнение по категоричен, но дипломатичен начин, така че да не предизвикат спор. 

Какво и да предприемем - добре е да се действа до края на месеца, защото след това Меркурий ще бъде ретрограден през целия октомври. Ако имате да взимате важни решения, да подписвате договори или да купувате електроника – направете го до края на септември. Ако няма как да избегнете тези неща през октомври – бъдете изключително внимателни в детайлите, потърсете съвет компетентен човек.

Сега когато и Слънцето и Луната са във Везни е подходящо за намиране на баланса и хармонията в живота ни – там където е необходимо. Това е темата на това Новолуние. Ако можеше да търсим и поддържаме хармонията в живота си постоянно, а не само когато Новолуние е във Везни, колко ли различен щеше да бъде живота ни? :) 

Няма коментари:

Публикуване на коментар