четвъртък, 20 ноември 2014 г.

Новолуние в Стрелец – 22.11.2014г.



Всеки месец по време на Новолуние имаме възможност да си поставим нови цели за постигане. Този месец Новолунието е в огненият Стрелец. Характерни за този зодиакален знак са желанието за опознаване на света, за пътешествия, за спонтанност – той се впуска след всяка своя идея със страст и без секунда колебание. Стрелецът е философът на зодиака, но и шегаджията, той приема всички хора за равни – независимо дали това е човекът, който ще му продаде вестник или неговия шеф, той е изключително прям и честен. 


След дълбоко трансформиращата енергия на Скорпион от миналия месец това Новолуние в позитивния Стрелец ще донесе освежаваща доза хумор, желание за пътешествия и приключения в далечни страни. Сатурн и Меркурий все още са в Скорпион, така че умът ни, мислите ни ще продължават да са заети с разкриване на истината. Стрелец също търси истината, той е идеалист и търси отговор на философския въпроса: „Какъв е смисъла на живота?“. По време на това Новолуние може би ще открием дали нашите чувства, това което усещаме със сърцето си за правилно и това, в което са ни учили да вярваме съвпада. Може да ни се наложи да защитаваме индивидуалните си вярвания пред околните. 

Новолунието в Стрелец този месец иска да ни побутне малко в посока напред, към разширяване на вярванията ни, да разчупим малко ограниченията които са ни заложени от възпитание, общество и религия и да погледнем на света по един по-позитивен и обширен начин. Периодът е изключително подходящ за научаване на нещо ново. Може да се запишем на курс по рисуване, чужд език или друго - каквото ни идва на ум и на сърце! 



Няма коментари:

Публикуване на коментар