сряда, 1 юли 2015 г.

Пълнолуние в Козирог – 02.07.2015г.

Този месец започва с Пълнолуние и ще завърши с Пълнолуние на 31.07.2015г. На 02.07.2015г. Пълнолунието ще е в Козирог – образувано от Луна в Козирог в опозиция със Слънце в Рак. Зодия Козирог е земна и практична зодия, която трудно изразява чувствата си, а зодия Рак е силно емоционален и грижовен знак, в резултата на този аспект е възможно емоциите, които бушуват в нас по време на Пълнолунието да останат напълно скрити за външния свят. Марс също е в Рак - това ще направи действията ни внимателни, без излишни рискове и ще се съобразяваме повече с чувствата на хората около нас, преди да предприемем дадено действие.

Пълнолунието е подходящо за освобождаване от ненужни навици, начини на мислене и действие. Ще са необходими усилия да се стигне до реална промяна на конкретен навик, но постиженията се случват, само когато сме постоянни и сме готови да се потрудим за тях. А няма по-подходящ момент от Пълнолуние в Козирог – най-амбициозния и търпелив земен знак в зодиака. Концентрирайте се върху собствените си качества и върху това, което искате да имате в живота си и се освободете от очакванията на околните. Самоувереността лесно се губи, когато се опитвате да отговорите на очакванията на всички. Не говоря за егоистично поведение, а за такова, което ще ви даде сигурността, че вървите през живота си с уважение към себе си и към околните. За да спечелите собственото си самоуважение и независимост е нужно да правите сами изборите си и да поемате отговорност за последствията от тях. Изключително важно е да се приемете, такива каквито сте, за да се чувствате добре в собствената си кожа и ако искате да промените нещо, да го направите с любов към себе си.

По време на Пълнолунието Венера – планетата на любовта съвпада с планетата на късмета – Юпитер в царствения Лъв. Този аспект ще внесе любов, щедрост и хармония в атмосферата, но и преувеличаване и драматизиране на любовните емоции. Венера и Юпитер заедно ще увеличат желанието за забавления и творческа изява – в сектора, в който попадат в индивидуалния хороскоп на всеки от нас. Тези две планети ще се срещнат още 2 пъти през следващите месеци: на 05.08.2015г и на 26.10.2015г.

Вярваме или не ние сами изграждаме живота си и единствено от нас зависи, как ще го изградим и по какъв начин ще го изживеем. През следващите две седмици имаме възможност да се освободим от това, което не ни е нужно повече, за да направим място на новото, към което се стремим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар