понеделник, 27 юли 2015 г.

Пълнолуние във Водолей – 31.07.2015г.

На 31-ви юли ще имаме 2-рото за месеца Пълнолуние – Слънцето е в Лъв, а Луната във Водолей. Към Пълнолунието няма точни аспекти, което е хубаво – ще усетим единствено влиянието на аспекта между Лъв и Водолей. Лъвът се свързва с творчеството и с любовта, а Водолей – с изобретателността и с хуманността. 

Водолей е също и много инатлив ;) Опитайте се да се наблюдавате и да се чуете, кое е това, от какво се оплаквате най-често. Задайте си въпроса, дали път не сте се заинатили в нещо, което не може да се осъществи по начина, по който на вас ви се иска, дали това не ви спира и пречи да продължите по пътя си? Ако е така – освободете се от тази идея и проявете творчески подход за осъществяването на това, което желаете. Опитайте и нови, по-различни начини за реализацията на идеите си. 

Водолей е и знакът на свободата и желанието за освобождаване от ограниченията. Ако сме готови да променим тези вярвания, които ни ограничават и ни спират да изразим уникалността и талантите си - сега е най-подходящия момент. Единственото, което е необходимо е да бъдем достатъчно честни пред себе си, за да видим кои са тези ограничения и да се освободим от тях. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар