четвъртък, 27 август 2015 г.

Пълнолуние в Риби – 29.08.2015г.

Пълнолунието е време за освобождаване от всичко, от което вече не се нуждаем. Пълнолунието ни прави по-емоционални, така ще бъде със сигурност и този месец, защото то е в зодиакалния знак Риби. Риби е воден знак, емоционален, състрадателен и силно интуитивен знак, с богато въображение. Пълнолунието ще се характеризира с качествата на Риби, които дори ще са удвоени от съвпада на Нептун с Луната. Нептун е планетата управител на Риби, тя се свързва с фантазиите, висшата любов, със сънищата, но и със заблудите, с пристрастеността към всякакъв вид опиати, които помагат на човек да избяга от реалността.  

Пълнолунието в Риби ще ни направи по-състрадателни към хората около нас, ще ни направи по-интуитивни, ще ни даде възможност да погледнем от друг ъгъл на ситуацията, която е пред нас и настоява да бъде разрешена. Ако се доверим на вътрешния си глас бихме могли да разрешим всяка задача с по-голяма лекота, особено сега в дните след Пълнолунието. Можем да намерим решения и ако обърнем внимание на сънищата тези дни.  

Този месец Пълнолунието е изключително подходящо за творчество, за медитация, за релаксация. Избягайте от ежедневните проблеми поне за един уикенд и използвайте почивните дни за ползотворна почивка, за разходка край море, река или езеро – което е най-близо до вас – все пак Нептун, освен че аспектира Луната е и бог на морето и течащите води в римската митология.

Няма коментари:

Публикуване на коментар