четвъртък, 10 септември 2015 г.

Новолуние в Дева – 13.09.2015г.

Новолунието на 13.09.2015г. е съчетано с частично слънчево затъмнение. Затъмненията винаги идват по двойки и в края на месеца ще имаме Пълнолуние с пълно лунно затъмнение. Всяко затъмнение ни носи осъзнаване, което променя живота ни, носи неочаквани събития, които ни изваждат от зоната на комфорт с едничката цел – да ни накарат да променим нещо в живота си и да продължим напред. Въздействието на това Новолуние ще продължи през следващите 6 месеца, а не както е на обикновено новолуние – 1 месец. На Новолуние със слънчево затъмнение ние научаваме информация, която е неочаквана за нас и която би ни подтикнала да реагираме незабавно, но е по-добре да се изчака и да не се правят сериозни промени, да не се взимат важни решения в периодите около Новолуние със слънчево затъмнение, защото е възможно да действаме прибързано и под въздействие на силни емоции. В допълнение към това, Меркурий планетата на комуникацията ще бъде ретроградна от 18.09.2015г. до 10.10.2015г., което също ни напомня да сме внимателни с договорите, които подписваме, уговорките които си правим, планове за пътуване и покупки на електроника. Така че ако имаме възможност е добре да отложим важните дела за след 10.10.2015г. – ако ли не – трябва да проверяваме всички детайли поне по два пъти. 

Като заговорих за детайли – Девата е позната като единствената зодия, която обръща внимание на детайлите, тя се стреми винаги към съвършенство, не оставя „днешнатаработа за утре“. Новолунието този месец е в Дева ще иска от нас да се фокусираме върху ежедневните задачи, които имаме, грижата за физическите ни тела, режим на хранене, спортуване, здравето ни. Ще иска да сме добре организирани, подредени, да сме полезни на околните. 

По време на това Новолуние в Дева е добре да си направим план на задачите, които имаме, да подредим физическия, емоционалния и мисловния си свят. Практичността на Девата ще ни помогне да се справим със задачите, които си поставим сега по най-добрия начин, само трябва да внимаваме да не се„изгубим“ в детайлите, това лесно може да стане поради желанието на Девата всичко да е перфектно. 

По Новолуние имам възможност да си поставим нови цели за постигане, а сега е и със слънчево затъмнение, което означава че резултатите от тези цели ще видим след около 6 месеца. За това е изключително важно да обмислим добре, какви„семенца ще посеем” сега. Бихме могли да започнем да спортуваме по-често, да променим начина си на хранене или просто да бъдем по-организирани и подредени в ежедневието си. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар