неделя, 21 декември 2014 г.

Новолуние в Козирог – 21.12.2014г.

Новолунието е подходящо за започване на нови проекти, за поставяне на нови цели. 
Новолунието съвпада със Зимното слънцестоене – от този момент денят започва да расте – настъпва промяна. Древните народи са почитали слънцестоенията, като са вярвали че това са мощни енергийни портали. Новолунието е в нулевия градус на Козирог т.е имаме шанса да започнем всичко на чисто. Освен Луната и Слънцето в Козирог са планетата на комуникацията – Меркурий, на трансформацията – Плутон и планетата на любовта – Венера. Нека погледнем характеристиките на Козирог, за да добием представа каква енергия ще ни донесе Новолунието в компанията на всичките тези планети, които също са в Козирог. Козирог е много отговорен, земен знак. Той е амбициозен и дисциплиниран, склонен е да работи търпеливо с години, ако знае че го чака повишение в кариерата. Каквото и да решим да започнем сега трябва да е отлично планирано, рационално организирано и с търпение и упоритост ще постигнем целта си.  

На следващия ден ексцентричната планета Уран сменя движението си от ретроградно (през юли 2014г. беше ретроградна) в директно и ще ни подтикне към промяна там, където имаме нужда от повече свобода в живота ни. Сега когато Уран е директен желанието за свобода и независимост ще се види на всякъде около нас. 

На 23-ти декември 2014г. Сатурн напуска Скорпион и се премества е Стрелец, където ще бъде и в следващите 3 години. Планетата Сатурн е управител на Козирог - ще преструктурираме своите вярвания, ще искаме да реализираме своите идеи и мечти. Когато знаем със сигурност какво искаме да постигнем Сатурн ни помага да го реализираме. В по-глобален план – през следващите 3 години може да видим промяна в структурите на религиите, на висшето образувание. 

Както се вижда в момента сме на границите на много нови астрологически цикли, ако искаме да се възползваме от това трябва честно да оценим живота си и ясно да решим какво е новото което искаме да имаме. 
Новолунието, съвпадащо със зимното слънцестоене и попадащо в нулевия градус на Козирог ни показва какъв огромен шанс за поставяне на ново начало имаме – а къде да е то – сами трябва да определим и най-важното да предприемем Действия към промяна. 

Благодаря на всички, които следят моите прогнози! 
Пожелавам на всички весели празници изпълнени с много приятни изненади и много любов!

Няма коментари:

Публикуване на коментар