петък, 3 април 2015 г.

Пълнолуние във Везни – 04.04.2015г.

На 04.04.2015г. в 15:06ч ще настъпи Пълнолуние съчетано с пълно лунно затъмнение, което ще е видимо от Америка, Азия и част от Австралия. Пълното затъмнение на луната ще бъде в продължение на 5 минути, но за съжаление няма да се вижда от България. 

Пълнолунието е във Везни и е аспектирано от Уран и Плутон, което добавя допълнително напрежение към него. Дава ни се възможност да се освободим от всичко, което ни пречи, което не ни е нужно. Вероятността да успеем да се откажем от вреден навик сега е по-голяма. Подходящо е за пречистващи и разтоварващи диети. Ако промените които ще дойдат сега без да сме ги очаквали (щом Уран е замесен – нищо конкретно не може да се предвиди) изглеждат страшни, важното е да се концентрираме в сегашния момент и да действаме според всяка ситуация, а не да се страхуваме за бъдещето защото ни изглежда неясно и несигурно. Изгубим ли нещо – то сигурно е че ни чака нещо ново на негово място и то ще е за наше добро. Винаги е добре да се остави седмица време около затъмненията и след това да се действа. На 08.04.2015г. планетата на късмета, която носи разширение – Юпитер ще бъде директна и това ще ни донесе много нови възможности. 

Пълнолунието е във въздушния знак Везни, който се свързва с взаимоотношенията. Какви са взаимоотношенията ни с близките, със нас самите, с бизнес партньорите ни? Какво е отношението ни към парите – ние и парите ни също сме във взаимоотношения. Това Пълнолуние ще ни накара да преразгледаме взаимоотношенията ни със всичко в живота и тези взаимоотношения, които не са достатъчно здрави може да бъдат прекратени. Идеална възможност е да се огледаме и видим какво е обкръжението ни, от къде получаваме информация и ако трябва да променим нещо. 

Пълнолунието този месец ще ни докосне дълбоко емоционални и това, което ще научим ще донесе трансформация в живота ни. Пълнолунието иска от нас да бъдем честни със себе си и с другите, да поемем отговорност за живота си и да се превърнем в независими хора. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар