сряда, 29 април 2015 г.

Пълнолуние в Скорпион - 04.05.2015г.

На 04.05.2015г. ще има Пълнолуние в Скорпион - знак, за който няма нищо повърхностно и има способността да "изровя” истината за всяка загадка. Той се характеризира с дълбоки емоции, които не изразява външно т.е. това, което ще ни донесе това Пълнолуние ще е свързано с дълбоки емоции и изваждане на повърхността теми, които трябва да бъдат „разчистени”. 

Пълнолунието образува напрегнат аспект с Юпитер – така че пазете се от преувеличаване на всичко, което се случва около това Пълнолуние, като: преувеличаване на емоции, на реакции, на обещания. А и не взимайте нещата прекалено сериозно – Юпитер е планетата, която се свързва с чувството за хумор. Каквато и ситуация да имате пред себе си за разрешаване, опитайте се да откриете и забавната й страна – сигурна съм, че ще има такава, нали живеем в свят на дуалност: добро-лошо, сложно-лесно, тъжно-весело ... :)

По време на Пълнолунието в Скорпион, Слънцето ще освети нашето подсъзнание, за да извади навън ситуации, които ни безпокоят от предното Новолуние насам, за да ги видим ясно и да се справим с тях. А може да освети и ни покаже плодовете на това, което сме „засадили” по време на предното Новолуние. Всеки ще усети 

Пълнолунието по своя си индивидуален начин, защото всеки живее в собствения си свят, изграден от вярвания, емоции, действия. 

Пълнолунието на 4 май 2015г. ще бъде като емоционална буря, но на повърхността – нищо, като подводна буря на дъното на морето, а на повърхността няма да има и една вълничка, която да подсказва какво се случва на дъното. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар