неделя, 19 май 2013 г.

Пълнолуние в Стрелец и лунно затъмнение - 25 май 2013г.


Затъмненията ни предизвикват да действаме, казват ни „ Хайде, направи първата крачка, готов си за нея!”. Те ни помагат да излезем от ситуации, в които сме блокирали и тъпчем на едно и също място прекалено дълго време. Всеки е на различно ниво от своето развитие и реагира по различен начин на ефекта от затъмненията. Някои успяват да хванат вълната и да се придвижат бързо напред, други остават на старото си място и обвиняват силата на стихиите, трети изобщо не разбират, че има движение. Затъмненията ни подлагат на тест, за да видят как се справяме в екстремни ситуации. Както и да изберем да постъпим – със сигурност научаваме по нещо ново за себе си. Трудностите идват при нас не за да ни накарат да страдаме, а за да ни направят по-силни.

Първото затъмнение на 25 април 2013г. във водния знак Скорпион ни накара да преразгледаме емоциите си, на едно по-дълбоко вътрешно ниво. На 10-ми май 2013г. Новолунието в Телец ни приземи в реалността и ни даде възможност да предприемем реални стъпки към новото, за което мечтаем. А сегашното Пълнолуние ще е огненият завършек на тази трилогия от затъмнения. Резултатът от тези 3 поредни затъмнения ще го усещаме в следващите няколко месеци и ще зависи от това, как сме избрали да постъпим в нашата действителност. Защото астрологията само дава насоки, тя не може да извърши промяната вместо нас.

Пълнолунието е в огненият знак Стрелец, известен със своя откровен начин на говорене и с девиза си: „Истината, преди всичко и на всяка цена!”. По правило лунните затъмнения са по-емоционални от слънчевите, а и да не забравяме напрежението от аспекта между Плутон и Уран на 20-ти май 2013г. Като знаем, че затъмненията носят разкрития – то можем да очакваме разкрития на истини, неизвестни до сега, както в личен, така и в обществен план.

Нептун – планетата на заблудите – аспектира Пълнолунието – за това, е добре да се поизчака преди да се действа. Дайте си няколко дни, за да се уверите, че сте събрали всички необходими данни.

Стрелец обича забавленията и приключенията така че, каквото и да научите по време на това Пълнолуние – опитайте се да го превърнете в приключение. Открийте в себе си приключеския дух и любопитството към новите и непознати хора, емоции и места!

Няма коментари:

Публикуване на коментар