вторник, 27 януари 2015 г.

Пълнолуние в Лъв – 04.02.2015г.

Винаги по време на Пълнолуние се чувстваме по-емоционални защото тогава Луната образува опозиция със Слънцето и сякаш ни теглят в две различни посоки. При аспект опозиция от нас се иска не да залитаме към едната или другата посока, а да намерим баланса между тях и да застанем стабилно по средата. По време на всяко Пълнолуние имаме желание за завършване на нещата, за изясняване на ситуации. Планетата на комуникацията Меркурий все още е ретроградна, така че едва ли ще ни се изясни нещо, но напълно е възможно да приключим с нещо, което сме започнали преди и до сега все не сме успявали да завършим. 

Нека погледнем качествата на двата зодиакални знака, от които е образувано Пълнолунието, за да добием представа в кои сфери ще се иска от нас да намерим баланса. Луната е в Лъв, който винаги мисли първо за себе, а Слънцето е във Водолей който казва: „Един за всички, всички за един!“ – звездите ни казват – намерете баланса между егото и хуманността, между моето и общото благо. През първите месеци на 2015г. много силно е изразено присъствието на зодия Водолей - имаше няколко планети във Водолей в началото на януари, първото Новолуние за 2015г. беше във Водолей, следващото Новолуние на 19.02.2015г. отново ще бъде във Водолей т.е. аспектите на звездите насочват отново и отново вниманието ни към качествата на Водолея и сякаш искат от нас да изградим едно ново самосъзнание, което да е основано върху благото на всеки от нас, а не само на отделния човек. 

Възможно е в периода от Пълнолунието до 11 февруари 2015г., когато Меркурий става директен да се появят хора, с които сме имали любовни отношения в миналото ни. Ако с тях се появят и стари емоционални рани – излекувайте ги, като простите, както на човека, който смятате, че ви е наранил в миналото, така и на себе си. Освен с любовта Лъв се свързва и с детето в нас, така че отделете малко време и си спомнете, как сте се забавлявали в детството си? Направете го отново, забавлявайте се, свържете се с детето във вас и се освободете от всичко старо и ненужно. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар